ingatlan biztosítás

Kössön lakossági vagyonbiztosítást!

A biztosítótársaságok kínálatában a vagyonbiztosítások kiemelt helyen szerepelnek, és a lakossági keresettségük is egyre nagyobb. Ez nem véletlen. A lakosság körében is egyre nagyobb szerepet játszik a megszerzett vagyon védelme, ahogy ingóságaink értéke is nő. Lakásunk berendezése, elektronikai berendezéseink már olyan magas értéket képviselnek, amelyeket vagyonbiztosítással is védünk.

A vagyonbiztosítások köre igen széles, magában foglalják a lakásbiztosítások széles skáláját, az ingóságokon belül pedig külön biztosítás fajták léteznek a laptopok, tabletek, notebook-ok védelmére.

A Házőrző lakásbiztosítás megkötésével Ön anyagi biztonságban érezheti magát, még akkor is, ha ingatlanában természeti csapás által okozott kár, tűzkár, vagy más által okozott kár történik. A sokszor egy élet munkája árán megszerzett ingatlan akár egy éjszaka alatt is megsemmisülhet vagy jelentős kár keletkezhet benne, amire a legtöbben nem vagyunk anyagilag felkészülve, ebben segít ez a fajta biztosítás. Külön előnye, hogy három részből tevődik össze: az ingatlan biztosítása mellett tartalmaz ingóságra és egy személyre vonatkozó biztosítást is. Részleteiről és az egyes csomagokról részletes ismertetőt talál az Exactor.hu oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.