printing

Tematikus gép, szerszám, és technológiai portál: CNCrobot.eu

 

A CNCrobot.eu oldal célja, hogy egy weboldalon gyűjtse össze a gyártás, gép és szerszám, illetve a technológia témával foglalkozó hirdetéseket és híreket.

Az oldalon bemutató jellegű rövid tartalmak találhatóak, amelyeket közvetlenül a forrás oldalakon érhetnek el a látogatók teljes terjedelmükben, amelyek hasznosak azon felhasználók számára akik érdeklődnek a téma iránt, hiszen így egy weboldalon megtalálják a legfrissebb információkat, technikai újdonságokat, vagy eladó eszközöket.

A közismertebb tematikus, szakmai portálok feladata éppen az, hogy időt, és egy bizonyos szintű szakmai monitort, szemlét adjanak a piacra nyitott felhasználók számára, legyen az álláskereső, dolgozó szakember, cégvezető, vásárló, vagy pusztán érdeklődő.

Az olyan népszerű hírgyűjtő portálok, mint a hirstart.hu, vagy a kapu. hu jól mutatja, hogy erre komoly felhasználói igény mutatkozik, annak ellenére, hogy ezek a nagy hírgyűjtő oldalak sem publikálnak önálló tartalmat. Az érték éppen az, hogy sok forrásból gyűjtik össze és adják ki tömörítve, a rendszerezett információt.

A CNCrobot.eu az általános hír, és információ gyűjtő portálokkal szemben, kifejezetten tematizált a szakmában, és végeredményben ez adja meg az oldal jellemző személyiség jegyeit.

Az oldal kiemelt témái között szerepel a: 3D nyomtatás, alkatrészgyártás, gépgyártás, gépipar, ipar 4.0, szerszámkészítés, CNC állások, az ipari termelés és a robotika is. Valamint a szakmára jellemző szerszámok, szoftverek, rendezvények, gépek, illetve technológiák is.

Az oldal 2017. közepén indult, és a napi látogató számával, illetve az ebből egyharmad rendszeresen visszatérő olvasójával elmondható, hogy már a kezdetekben sikeresen megtaláltja a célcsoportját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.