kerékpártartó

Nyári kerékpártúrák: ne hagyjuk ki!

Beköszöntött a nyár, ilyenkor sokan szabadságra mennek, és ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy hatalmas kerékpártúrákat tegyünk. Aki szeret biciklizni, annak csak két keréken lesz teljes a nyár, aki pedig nem próbálta még a végtelen utak idilli hangulatát, annak itt az ideje kipróbálni!

A kerékpártúrák során új tájakat fedezhetünk fel, miközben ott állunk meg, és akkor, amikor szeretnénk, érezzük a mellettünk elsuhanó mezők, fák és virágok illatát, egy tó körüli túrán pedig még meg is mártózhatunk a hűs habokban! Nincs is ennél idillibb állapot, távol a világ zajától, az elektronikai eszközöktől, az internettől, a wifiktől. A legjobb, ha mobiltelefont sem viszünk magunkkal, hanem teljesen elbújunk néhány napra a világ szeme elől!

Ma már a kerékpárok szállítása is könnyen megoldható: vonatokon külön kerékpárszállító vagonok állnak rendelkezésünkre ezekben a hónapokban, autóval pedig kerékpártartók segítségével egyszerűvé válik a szállítás! A kerékpárszállítók kis helyet foglalnak el, ugyanakkor könnyen felszerelhetők az autóra, és a kerékpárok egy mozdulattal rögzíthetők rájuk. Aki sokat kerékpározik, annak érdemes kerékpártartót szerelni az autójára, hiszen rendkívül praktikus találmányok!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.